HGR In De Gemeenschap

Maak kennis met Bob Eucker van HGR

Bob Eucker van HGRWat is uw functie?

Pricer / bieder

Wat zijn uw dagelijkse taken op het werk?

Ik evalueer en geef waarden op apparatuur die de kopers willen kopen, evenals prijsapparatuur die bij HGR aankomt.

Welke kwalificaties zijn nodig om in je rol te slagen?

Het vermogen om onderzoek te doen naar producten en een goed geheugen

Welke achtergrond of eerdere werkervaringen breng je naar de tafel?

Tien jaar in de verkoop

Hoe lang ben je al bij HGR en waarom?

Voor 19 jaar omdat het een solide bedrijf is om voor te werken.

Wat kunt u ons over uw familie vertellen?

Ik ben al 21-jaren getrouwd en heb twee jongens die 18 en 14 jaren oud zijn.

Wat is het belangrijkste in de wereld voor jou / wat het belangrijkst is?

Mijn familie

Lokale fabrikant levert jigs en hardware aan non-profitorganisaties die bedden voor kinderen bouwen

Josh Smith van Beverage Machine bouwbedden voor Sleep in Heavenly Peace
Josh Smith aan de rechterkant

(Met dank aan Gastblogger Joshua Smith, waterjettechnicus, Beverage Machine & Fabricators, Inc.)

Ik ben onlangs bij iets betrokken geraakt en ik dacht dat de klanten van HGR mogelijk geïnteresseerd zijn in dit verhaal. Om een ​​kort verhaal lang te maken, struikelde een vriend van mij onlangs in een bedrijf gevestigd in Idaho, genaamd Sleep in Heavenly Peace. Het is een non-profitorganisatie die bedden bouwt voor kinderen die op de vloer slapen.

Na het zien van zo'n grote behoefte in Lorain County, vloog hij naar Idaho en werd gecertificeerd om een ​​hoofdstuk te beginnen in Elyria. Een paar weken geleden hadden we onze eerste 'bouwdag' en voordat we klaar waren, kwam The Chronicle-Telegram opdagen en deed een enorm artikel. Binnen de week hadden twee nieuwszenders stukken uitgezonden over wat we aan het doen waren, en hij probeert nog steeds zoveel mogelijk van het woord te weten.

Hier komt de productie binnen. Het bedrijf levert mallen en hardware voor het maken van de bedden bij elk hoofdstuk; dus wanneer een groep vrijwilligers opduikt, kan het bedden in massa produceren met zeer weinig vaardigheden of ervaring. Omdat alles vanuit Idaho moet worden verzonden, dachten we dat het sneller en sneller zou zijn om het hier te maken.

Eigenaar van Beverage Machine, John, zei dat hij graag zou meedoen; dus sprak ik met de stichter van Sleep in Heavenly Peace, en hij stemde ermee in om ons de bouwmallen etc. aan de oostkust te laten leveren.

We hadden onze tweede dag op Sept. 29. Het is een behoefte waarvan ik me nooit gerealiseerd heb dat ze bestaat en die een waardig doel lijkt.

Slaap in Heavenly Peace Lorain County

Community Leiders Ontbijt

Euclid Chamber of Commerce Community Leaders Ontbijt 2018-flyer

De Kamer van Koophandel van Euclid presenteert het jaarlijkse Community Leaders-ontbijt met sprekers Euclid City Mayor Kirsten Holzheimer Gail en de nieuwe Efinlides Schools Superintendent Marvin Jones.

Geniet van het ontbijt in het Lincoln Electric Welding Technology & Training Centre, de nieuw gebouwde 130,000-square-foot, ultramoderne voorziening voor het opleiden van opvoeders, industrieleiders en bekwame vakmensen in het vak en de wetenschap van het lassen.

plaats Lincoln Electric Welding Technology & Training Center
Adres 22800 St. Clair Avenue
Euclid OH 44117
Begint Donderdag, oktober 18 2018, 8: 30 ben EDT

Registreren hier.

Maak kennis met Jim Profitt van HGR

HGR Industrial Surplus Jim Profitt

Wat is uw functie?

Ik ben een tweederangs expeditor.

Wat zijn uw dagelijkse taken op het werk?

Ik ben een heftruckbestuurder met meerdere afdelingen. Als expediteur kunnen mijn taken zijn:

  • Offload en opstelling van dagelijkse voorraad
  • Verplaats goederen naar een directe locatie op de vloer van de showroom of stap in nieuwkomers totdat er ruimte beschikbaar is
  • De showroom assisteren met trekkingsopdrachten voor vrachtwagens, containers, voorbereidingen voor verzending en voorbereiding en laden voor klanten die aan het ophalen zijn
  • Verwijder goederen voor schroot of ga naar opslag

Welke kwalificaties zijn nodig om in je rol te slagen?

Geduld, goede communicatieve vaardigheden, snelle probleemoplossende technieken en een sterke basis voor hard werken

Welke achtergrond of eerdere werkervaring breng je naar de tafel?

Ik was een voormalige supervisor op O'Hare Airport; dus, ik ben gewend aan de haast. Ik heb in de bouw gewerkt en grote machines bediend.

Hoe lang ben je al bij HGR en waarom?

Ik ga zeven jaar en geniet van mijn HGR-familie. Door de comradery voel je je thuis.

Welke verbazingwekkende dingen doe je in je persoonlijke leven?

Ik hou het simpel: date met mijn vrouw.

Wat kunt u ons over uw familie vertellen?

Ik ben de trotse vader van een menagerie van vachtbaby's en drie kinderen die mijn haar grijs hebben gemaakt - Abby, James III en Becky. Ik heb geluk dat ik getrouwd ben met mijn vrouw, Debi, die nog steeds van me houdt, ook al weet ik niet precies waarom.

Wat is het belangrijkste in de wereld voor jou / wat het belangrijkst is?

Mijn familie is mijn hart.

Welk type werkgever is HGR? Koper Spotlight met Rick Affrica

HGR Koper Rick Affrica en familie

Wanneer ben je begonnen met HGR en waarom?

Ik begon met HGR toen het allemaal begon - 1997. Ik kreeg een aanbod om het bedrijf waar ik mee werkte (samen met 11 anderen) te verlaten en deel te nemen aan iets nieuws - iets geweldigs. Dus ik begon met HGR en we "Hit the Ground Running."

Wat is uw grondgebied, en wat doe je op een dagelijkse basis?

Ik heb geen territorium. Mijn territorium bestaat uit iedereen / waar dan ook die te veel heeft om te verkopen! Ik help mee aan de inkoop van alles wat we verkopen. Wat ik doe is tweeledig. Eerst beheer ik zeven van onze regionale kopers. Ik werk dagelijks met hen samen om ervoor te zorgen dat we alles halen uit de kansen die ons bedrijf te bieden heeft. Het tweede deel van wat ik doe, is het opbouwen en onderhouden van relaties met grotere bedrijven die voortdurend overtollige apparatuur / materiaal hebben dat ze moeten verplaatsen.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het klinkt misschien cliché, maar elke dag is anders omdat elke gelegenheid waar we aan werken anders is. Elke deal waar we aan werken heeft zijn uitdagingen en problemen die moeten worden opgelost. Het is mijn taak om opties uit te zoeken en manieren te vinden om de doelen te bereiken van niet alleen HGR, maar ook die van onze klant.

Wat is je grootste uitdaging?

Op afstand werken met al onze kopers en onze consignatiepartners. Technologie heeft zeker geholpen bij het beheren en maken van dingen veel gemakkelijker te beoordelen. De uitdaging is om op afstand te werken en niet uit de eerste hand te zien wat precies de problemen zijn die moeten worden opgelost. De beste manier om deze uitdaging te overwinnen, is door in de auto of in een vliegtuig te springen en persoonlijk af te spreken om de uitdaging te overwinnen. Reizen op zichzelf kan een uitdaging zijn.

Wat is je meest interessante moment HGR?

Dit is een geladen vraag. Het is waarschijnlijk het beste om dit na een dag een gesprek met een biertje te houden. Houd er rekening mee dat ik met de Buy Group werk. Het bestaat uit een groep karakters. Er zijn een aantal interessante verhalen te vertellen!

Wat doe je graag doet als je niet werkt?

Alle dingen met betrekking tot mijn familie. Ik heb veel geluk dat ik een geweldige vrouw en geweldige kinderen heb. Naarmate mijn kinderen ouder worden, beseffen mijn vrouw en ik dat we alles moeten doen wat we kunnen met de tijd die we hebben en genieten van onze tijd samen. Met mijn schema mis ik dingen. Mijn kinderen begrijpen dit, maar ze weten dat ik er alles aan doe om tijd met ze door te brengen. Al het andere is secundair.

Wat moeten we nog meer over u weten?

Zoals hierboven vermeld, heb ik sinds Dag 1 met HGR gewerkt. Ik begon als een van onze regionale kopers en verhuisde een paar jaar later naar beheer / eigendom. Mijn vrouw en ik zijn nu 22-jaren getrouwd en hebben twee kinderen. Mijn zoon is 17, is een senior op de middelbare school en werkt aan het bedenken van zijn volgende stap in zijn leven - waar hij naar de universiteit gaat. Mijn dochter is 13 en zit in de achtste klas. Ze zijn allebei erg actief op school en verschillende activiteiten. Voor degenen die niet weten, ik woon in de grote staat Michigan. Voor jou Buckeyes, maak je geen zorgen. Ik ben geen fan van dat team uit Ann Arbor (helemaal geen fan!). Ik woon nu ongeveer 45 minuten ten noorden van Ann Arbor, maar dat is echt mijn enige associatie met de school die daar woont!

Is er iets dat ik heb gemist dat je wilt dat mensen weten?

Ik wil allemaal bij HGR weten dat ik zeker alles waardeer wat ze doen om van HGR een succes te maken. Ik ben niet zo vaak op het Euclid-kantoor van HGR, maar wees gerust, ik hoor over en let op de geweldige dingen die ze doen om van HGR een succes te maken.

Euclid Chamber of Commerce Coffee Connections: Gemeente van de raad van Brian Moore

Euclid KvK-logo

SPAREN DE DATUM! Word lid van de Euclid Chamber of Commerce op het kantoor van Euclid City Council Brian Moore., 22657 Euclid Ave., Euclid, Ohio, op oktober 9 van 8: 30-9: 30 ben EST voor een voor koffie en een praatje.

Er zijn geen kosten om bij te wonen. Lidmaatschap is niet verplicht.

Gelieve te registreren hier.

HGR Industrial Surplus klantvrijwilligers met de Cuyahoga Valley Scenic Railroad

CVSR-motor in garage voor onderhoud

Met dank aan HGR Industrial Surplus 'Customer en Cuyahoga Valley Scenic Railroad (CVSR)' s voormalige Safety Manager en Current Volunteer Tony Caruso, kreeg ik de kans om door het CVSR te reizen en enkele belangrijke historische informatie over de spoorweg te leren. Wat een traktatie, vooral omdat de site van HGR banden heeft met de Nickel Plate Road, en Tony ook.

Het gebouw van HGR was vroeger de thuisbasis van de Fisher Auto Body Plant van General Motors. De nikkelplaat-wegspoorweg kwam het gebouw binnen om auto-eenheden op weg naar Detroit op te halen voor montage. Het gehele gebouw, inclusief huurdersruimtes, werd hernoemd tot Nickel Plate Junction in 2014 om de geschiedenis van de site te eren. Tony's vader, ooms, neven en nichten en broers werkten allemaal op Nickel Plate Road in Girard, Penn., En in Conneaut, Ohio, en Tony heeft een caboose in zijn achtertuin op een baan die deze zomer in de kleuren van Nickel Plate Road werd geschilderd.

De spoorweg werd geopend in de 1880s om vracht en passagiers te vervoeren tussen Cleveland, Akron, Canton en verder gelegen punten, maar werd een volledig passagiersspoorweg in de 1970s. In de 1990s bouwde het park een reparatiewerkplaats op het buitenterrein, zodat medewerkers de treinen niet hoefden te nemen naar Cleveland voor reparaties. CVSR heeft zes 12-cilindermotoren die met snelheden tot 30 mph kunnen bewegen. De spoorweg werkt op 29 km / u om te voldoen aan de regelgeving voor passagierstreinen. De treinen bevatten 1,200-gallons diesel, 700-gallons olie en 400-liters water, inclusief die voor de restauratiewagen, toiletten en de water / antivriesmix voor de motoren. De elektriciteit van de trein wordt aangedreven door een generator.

De auto's zijn door The Budd Company in gelast roestvrij staal in de 1940s bij 1960s in de Verenigde Staten gebouwd. Dit bedrijf maakt ook spaceshuttle-instanties. Tony deelde mee dat de productiestandaarden waarmee treinwagons en spoorlijnen zijn gemaakt dateren van 1,000-jaren. In de Romeinse tijd creëerden rijtuigen een sleur of groef in de weg vanaf de wielen. De afstand tussen hen was 4-voet, 8 inches. Dat is de exacte afstand tussen de binnenkant van de rails. Zelfs ruimtepunten boosterraketten zijn ontworpen met die metingen in het achterhoofd om op een railcar te passen voor transport.

Lisa Sadeghian, CVSR-manager van donorervaringen, zegt: "De trein is een ontroerend museum dat het verleden bewaart terwijl het educatief en ontspannend is. We zullen binnenkort gaan werken met twee Noordoost-Ohio-musea om een ​​rollend kindermuseum te creëren met permanente en tijdelijke tentoonstellingen in een van onze treinwagons. Bovendien kunnen passagiers tegen een kleine vergoeding een fiets huren en in- en uitstappen. Dat kunnen wandelaars ook. "Met een achtergrond in muziekeducatie deelt ze dat Gershwin's" Rhapsody in Blue "in een trein is geschreven, en dat je in delen van het nummer geluiden van het stadsleven kunt horen, evenals het ritme van de wielen en sporen van de trein.

Ja, inderdaad, treinen rijden door liedjes, het Cuyahoga Valley National Park en HGR Industrial Surplus!

CVSR-caboose CVSR-restauratiewagen

Welk type werkgever is HGR? Koper Spotlight met Jason Olariu

Wanneer ben je begonnen met HGR en waarom?

April 2018. Ik heb Rick Affrica, hoofd inkoopmedewerker van HGR, al een aantal jaren gekend en heb in die tijd zaken gedaan met HGR. Ik heb het bedrijf altijd bewonderd vanaf de eerste keer dat ik het proces leerde en ik greep de kans om me bij het team aan te sluiten.

Wat is uw grondgebied, en wat doe je op een dagelijkse basis?

Ik heb niet echt een territorium, omdat mijn focus ligt op het bellen van contacten op bedrijfsniveau bij bedrijven met meerdere vestigingen in Noord-Amerika. Ik beheer onze inspanningen om de doorverkoopbehoeften van onze grote zakelijke klanten te ondersteunen, die dagelijks kunnen worden samengevat als "handen schudden en baby's zoenen".

Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik hou ervan nieuwe mensen te ontmoeten en relaties te ontwikkelen. Het brede bereik van mijn rol zorgt ervoor dat ik vrijwel dagelijks nieuwe verbindingen kan leggen, wat een enorme motivator voor mij is, zowel persoonlijk als professioneel.

Wat is je grootste uitdaging?

Afkomstig van een op de automotive-industrie gerichte verkoopachtergrond, vind ik "het uitschakelen" na uren een uitdaging. De ondersteuning van de Big Three om downtime gedurende het grootste deel van een decennium te voorkomen, heeft me de behoefte gegeven om mijn telefoon altijd in de buurt te houden, ook 's nachts, tijdens het gezinsleven - zelfs op vakantie!

Wat is je meest interessante moment HGR?

Voor het eerst kennis maken met de andere kopers - een behoorlijk aantal personages en allemaal goeden. Zet ze allemaal in één huis en geef ze een reality tv-programma.

Wat doe je graag doet als je niet werkt?

Tijd doorbrengen met mijn familie is mijn echte vreugde - en gelukkig genieten we allemaal van dezelfde dingen. Andere dingen die me vreugde brengen, zijn het lezen (science fiction en oude pulp detective romans), film en uren besteden aan het bladeren door albums in oude, afgelegen platenwinkels.

Wie is jouw held of grootste invloed / inspiratie, en waarom?

Zonder cliché te klinken, is mijn vader, Paul, de grootste inspiratiebron geweest in mijn leven. Hij leerde me dat het leven gaat om het eindeloos najagen van kennis, dat je nooit mensen in je leven het gevoel moet geven dat ze niet de belangrijkste persoon ter wereld voor je zijn, en dat het goed is om jezelf uit te lachen. Van zo ver terug als ik me kan herinneren, vertelde hij me dat hij hoopte dat ik opgroeide om een ​​betere man te worden dan hij was, hoewel ik betwijfel of ik dat ooit zal zijn.

Is er iets dat ik heb gemist dat je wilt dat mensen weten?

Het leren kennen van het geweldige team en de sterke cultuur binnen HGR versterkt mijn gevoel dat ik ben waar ik moet zijn, en ik ben trots om er deel van uit te maken!

Cleveland komt terug naar huis om een ​​grootschalige studio voor textieldruk te bouwen

Dan Bortz-textiel

(Met dank aan Gastblogger Dan Bortz, kunstenaar)

De tijdveranderingsgenerator in Cleveland is een op fine art gefocuste, oversized studio voor textielzeefdruk die door mij en mijn partner wordt gebouwd. Ik kom oorspronkelijk uit Cleveland, maar ik ben van huis gegaan in 2008 om het Californische kunstacademie in Oakland, Californië bij te wonen, waar ik mijn langjarige partner, Lynnea Holland-Weiss, ontmoette. In het voorjaar 2018 hebben we onze praktijk verplaatst naar Cleveland om onze droomstudio te bouwen. Mijn visie is het maken van klein- tot grootschalige zeefdrukken op stoffen, herhalende patroon yardage en kleding afdrukken van de originele kunstwerken van mijn en andere residente kunstenaars. De grootste schaalafdrukken die we gaan doen, is 5 'van 6'. Het zou niet alleen dienen als een persoonlijke studio, maar zou kunstenaars van heinde en verre brengen om textiel te ontwerpen en te drukken. Van uitgebreide reizen heb ik contact gehad met vele kunstenaars die ik respecteer en bewonder. Mijn algemene doel is om een ​​ruimte te creëren om te experimenteren met opwindende mediums voor mezelf en anderen. Ik zou het vermogen willen hebben om de overvloed aan ruimte te delen en tegelijkertijd nationaal en internationaal talent naar Cleveland te brengen.

HGR was een totale schat aan studiomateriaal, laat staan ​​de inspiratie om gewoon rond te lopen en naar rare oude machines te kijken. Zonder een volledig begrip van waar ik zelfs naar kijk, zie ik alleen maar materiaal en vorm, denkend aan hoe ik iets in een kunstwerk kan hergebruiken. Of gebruik het in mijn studio. We hebben geweldige metalen duwauto's voor de studio gevonden, een mooie lichte tafel, meubels. Er zijn ook veel andere dingen waar we oog op hebben voor mogelijk gebruik. Hier is een oude tekening van mij om je te laten zien hoe een plaats als HGR mijn tekeningen kan beïnvloeden:

Dan Bortz machine tekening

Je kunt het werk van Dan volgen op Instagram op @JBECAUZE @TIMECHANGEGENERATOR of @LYNNEAHW.

HGR's laatste cookout van 2018

cookout hot dogs en hamburgers op de grill

Elke woensdag biedt HGR zijn klanten gratis lunch aan van 11 tot 1 pm 's Zomers is het een cookout. Dit jaar hadden we gegrilde Italiaanse worst met gegrilde uien en paprika's en hamburgers met sla, tomaat, ui, kaas en chips. We hebben zelfs smaak, mosterd, ketchup, barbecuesaus en mayo. Als je van de cookout houdt, pak hem dan terwijl hij warm is. Als je het nog nooit hebt geprobeerd, is volgende week op september 26 je laatste kans tot volgend jaar wanneer het weer breekt. Op oktober 3 schakelen we over naar pizza tijdens de koudere maanden.

mensen die pizza uit een doos nemen

Maak kennis met Obed Montejano van HGR

Obed Montejano van HGR

Wat is uw functie?

Ik ben een marketingbeheerder.

Wat zijn uw dagelijkse taken op het werk?

Ik bel uitgaande naar bedrijven en probeer hen hun ongebruikte overtollige items te verkopen. Ik voer alle informatie die ik verzamel in onze database in en wanneer bedrijven mij laten weten dat ze hun artikelen willen verkopen, stuur ik het naar de kopers.

Welke kwalificaties zijn nodig om in je rol te slagen?

Wees geduldig, luister goed en houd natuurlijk de waarden van HGR in het achterhoofd.

Welke achtergrond of eerdere werkervaringen breng je naar de tafel?

Klantenservice. Voordat ik hier werkte, werkte ik voor een elektriciteitsbedrijf in Houston, Texas. Ik heb allerlei soorten klanten behandeld. Sommigen waren gemakkelijker om mee om te gaan en sommige waren moeilijker. Het helpt zeker bij het spreken met leveranciers.

Hoe lang ben je al bij HGR en waarom?

Sinds augustus 1, 2016, dus twee jaar en een maand. Ik vind het heel leuk om hier te werken. De omgeving is erg vredig en iedereen helpt elkaar.

Welke verbazingwekkende dingen doe je in je persoonlijke leven?

Momenteel probeer ik fit te blijven, ga snel terug naar school en verbeter mijn kredietwaardigheid, zodat ik een betere toekomst kan hebben.

Wat kunt u ons over uw familie vertellen?

Ze wonen momenteel allemaal in Houston. Mamma, papa en twee kleine broertjes die niet zo klein meer zijn. Zij zijn de meest ondersteunende mensen die ik ooit heb gekend.

Wat is het belangrijkste in de wereld voor jou / wat het belangrijkst is?

Mijn familie en vrienden.

Bitesize Business Workshop: conflictbeheersingsstrategieën

Euclid KvK-logo

Lid worden van de Euclid Chamber of Commerce bij Moore Counselling & Mediation Services, 22639 Euclid Ave., Euclid, Ohio, op september 13 van 8: 30-10 ben voor een educatieve workshop gepresenteerd door Matthew Selker en Dr. Dale Hartz.

Er zijn geen kosten om bij te wonen. Lidmaatschap is niet verplicht.

Neem contact op met Jasmine Poston via 216.404.1900 of jposton@moorecounseling.com om je te registreren.

Euclid Chamber of Commerce Coffee Connections: Gateway Retirement Community

Euclid KvK-logo

SPAREN DE DATUM! Word lid van de Euclid Chamber of Commerce bij Gateway Retirement Community, 1 Gateway Dr., Euclid, Ohio, op september 11 van 8: 30-9: 30 ben EST voor een presentatie en een rondleiding door de gemeenschap via koffie en netwerken. Kijk uit naar de borden die je naar het Gateway Manor Building leiden.

Er zijn geen kosten om bij te wonen. Lidmaatschap is niet verplicht.

Gelieve te registreren hier.

Lokale staalverwerker knipt gewalst staal voor gebruik in auto-onderdelen

Chesterfield Steel rolt

(met dank aan Allan Maggied, fabrieksmanager, Chesterfield Steel)

Het begon allemaal in de vroege 1940s in een kantoor aan Dille Road toen Baird Tewksbury Chesterfield Steel opende. Het oorspronkelijke deel van het huidige gebouw was een ALCOA-opslagloods aan de Harvard Avenue. Meneer Tewksbury liet het gebouw demonteren en opnieuw samenstellen met aanvullingen op de huidige 222nd en Tungsten-locatie in Euclid, Ohio. De faciliteit is nu 117,000 vierkante voet. Ed Weiner werd de partner van Mr. Tewksbury in 1945. Ergens in de late 1950s tot vroege 1960s verkocht Mr. Tewksbury zijn helft van het bedrijf aan Ernie Tallisman. Het bedrijf heette korte tijd Weiner-Tallisman. Na het overnemen van Mr. Weiner in 1967, verkocht de familie Weiner hun deel van het bedrijf aan Mr. Tallisman, en de familie Tallisman bezat het bedrijf tot 2008 toen het werd gekocht door Lerman Enterprises en werd Steel Warehouse Cleveland, LLC, dba Chesterfield Steel.

Het bedrijf koopt .012 - .410-inch-dikke, platte gewalste plaatstalen spoelen van verschillende fabrieken en sommige uit Nederland. Spoelen worden naar de haven van Cleveland verscheept en naar Euclid vervoerd, waar ze volgens specificaties van de klant worden verwerkt door scheuren, blindering of beplating. Historisch gezien heeft Chesterfield een niche gevonden in het hot-roll-augurkproduct.

Wanneer koolstofstalen spoelen worden geproduceerd, komen ze eerst uit de productielijn als een "zwarte spoel" vanwege de koolstof die op het oppervlak achterblijft van het rollen. Om de koolstof te verwijderen, worden deze rollen door een zuur bad geleid dat "beitsen" wordt genoemd en vervolgens wordt geolied. Afhankelijk van het eindgebruik van het onderdeel van de klant kan er extra rollen en / of coaten worden uitgevoerd op de spoel.

Bij Chesterfield is het eindgebruik van het onderdeel van de klant de driver van ons proces. Om ervoor te zorgen dat onze klanten het "juiste staal" krijgen om het onderdeel te maken, beginnen we met het deel dat we van de klant krijgen. Het onderdeel doorloopt een intens en grondig onderzoek en beoordeling om de chemische, fysische en oppervlakte-eigenschappen die nodig zijn te specificeren. Dit hele proces wordt afgehandeld door onze kwaliteitsafdeling, evenals een aanzienlijke samenwerking met de producerende fabriek. Zodra de specificaties zijn bepaald, bestelt de inkoopafdeling het staal.

Inkomende spoelen wegen meestal 10,000 - 50,000 pond per stuk. Eenmaal in de Euclid-faciliteit wordt een te verwerken spoel uit de vrachtwagen gelost en met een bovenloopkraan naar het betreffende vak verplaatst waar het zal worden verwerkt. Een te splijten spiraal wordt op een doorn geladen, geopend en door een reeks roterende messen gevoerd. Voorafgaand aan het lopen, zijn de messen opgesteld om de spoel in stroken te snijden met toleranties die meestal +/- bevatten. 005 inches in de breedte. Deze zelfde stroken worden gescheiden en teruggespoeld op een uitgangsdoorn om het snijproces te voltooien. Eenmaal gewikkeld, wordt elke strook, nu een spoel met kleinere breedte, vastgezet met een stalen riem rond de omtrek. De rollen met kleinere breedte worden van de doorn af geduwd op een verpakkingsmachine waar zijbanden door de binnen- en buitendiameters worden bevestigd, verzegeld, mechanisch op een slip worden geplaatst, gewogen en opgeslagen als gereed product totdat ze naar de klant worden getransporteerd.

Het andere proces dat plaatsvindt op Chesterfield houdt in dat je een brede spoel neemt en deze op de doorn van een ander type machine laadt. De originele spoelbreedte wordt door een correctieve nivelleerinrichting gevoerd om de brede strook vormcorrect te maken en gaat vervolgens over naar een schaar die de strook snijdt om vellen te produceren tot een vooraf bepaalde maat volgens de specificaties van de klant. Deze bladen worden gecontroleerd op vlakheid en digitaal gecontroleerd op lengte, breedte en haaksheid vereist door de klant. De vellen worden automatisch gestapeld op een skid zodat ze eruitzien als een groot pak kaarten. Na voltooiing worden ze ook verpakt met stalen banden en opgeslagen als gereed product totdat ze naar de klant worden getransporteerd.

Klanten zijn voornamelijk actief in de automobielsector. Als tweedelijnsleverancier stuurt Chesterfield deze rollen en vellen naar de stempels en rolvormers om de onderdelen te maken die in binnenlandse en buitenlandse auto's en vrachtwagens worden geproduceerd. De eindgebruiksonderdelen kunnen lagers, airconditioningcompressoren, bumpers, motorpoelies, waaiers, airbags en transmissiedelen zijn. Sommige niet-transportonderdelen omvatten CO2 patronen voor luchtdrukgeschut, kookbereik branderkommen, kistonderdelen, etc.

Een team van 49-partners produceert elke maand duizenden ton staal. Het bedrijf heeft een zeer lage omzet, omdat veel van Chesterfield-medewerkers er al jaren zijn. "We zijn misschien niet perfect, maar het is een geweldige plek om te werken", zegt Allan Maggied, plantmanager. Beproefde en echte processen die continu worden verbeterd door de deelname van teamleden hebben het bedrijf gesteund. Dingen veranderen. Terwijl we naar beneden kijken, 222nd Straat, hoewel nog steeds de zakengang van Euclides, het is niet het bruisende productiegebied dat het ooit was. In het verleden had Chesterfield leveringen op een steenworp afstand. Nu zijn de grootste aandelen de stad uit en zelfs buiten de staat.

Omdat de meeste werknemers hier al zijn, is er de Chesterfield-cultuur die door de jaren heen is geëvolueerd. Met 70-plus jaren in het vak, hebben we veel om trots op te zijn. Als de Chesterfield-familie hebben we zeker dik en dun meegemaakt en zullen dat blijven doen. Momenteel worden we geconfronteerd met de uitdagingen van de 232 Steel Tariffs, vrachtschaarste, het vinden van een onderhoudstechnologie, enz. Als er iets is dat we hebben geleerd, dan weten we alleen door te luisteren en met elkaar samen te werken, kunnen we continu verbeteren en onze familie de gewenste plek maken om te zijn. Met trots kunnen we zeggen dat we bij Chesterfield Steel in Euclid, Ohio werken!

Chesterfield Steel-snijmachines

Contact (naam van Sales Rep)
Uw naam*
Jouw e-mailadres*
bevestig je e-mail adres*
Je telefoonnummer
Bedrijfsnaam
Item nummer
Bericht*

Contact (naam van Sales Rep)
Uw naam*
Jouw e-mailadres*
bevestig je e-mail adres*
Je telefoonnummer
Bedrijfsnaam
Item nummer
Bericht*