HGR In De Gemeenschap

HGR Industrial Surplus en lokale meubelontwerpers verhogen meer dan $ 600 voor orkaanverlichting

44 Stalen bureau
Bureau van Jason Radcliffe van 44 Steel

3 schuurdeuren tafel voor HGR Industrial Surplus orkaan-reliëf veiling

Roest Stof & Andere 4 Letter Words lamptafel
Lamptafel door Larry Fielder van Rust, Stof & Andere 4 Letterwoorden

HGR heeft artikelen uit zijn showroom gegeven aan drie lokale meubelontwerpers - 44 Steel, 3 Schuurdeuren en Roest-, Stof & Andere 4 Letterwoorden. Deze ontwerpers namen hun materialen naar IngenuityFest 2017 en deed een live bouwen van een bureau, een tafel, en een leeslamp en tafel. De drie stukken werden geveild via de website van HGR's eBay en verhoogde $ 606, die wordt gedoneerd aan Fresh Arts, een non-profit artsorganisatie in Houston, Texas. Dit financiert het Onmiddellijke Disaster Relief Fund voor Texas Artists om kunstenaars in de regio te helpen herbouwen na de orkaan. Dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan deze goede oorzaak!

 

Kennismaken met een dierentuin veetechnologie veranderde fabricator: Een Q & A met David D'Souza

David D'Souza met gorilla in de dierentuin van Los Angeles

Wat voor werk doe je?

Ik ben eigenlijk een dierenarts in de dierentuin in Los Angeles. Ik ben altijd een dierenliefhebber geweest, en ik heb met dieren gewerkt sinds ik 16 was. Het is zo'n spannend en vaak gevaarlijk werk dat het me scherp en gemotiveerd houdt. Elke dag is een avontuur. Ik zou het eerlijk doen gratis, maar gelukkig betaalt het mij genoeg om mijn andere hobbies te genieten.

Hoe en waarom ben je in het lassen, kunst en maken gekomen?David D'Souza lassen

Spreken van mijn andere hobby's, veel van hen richten zich op motorsporten. Ik heb altijd genoten van het bouwen van snelle auto's, vrachtwagens en fietsen. Lassen is een noodzakelijke vaardigheid bij het vervaardigen van veel high performance onderdelen en 'een van' op maat gemaakte opstellingen; dus moest ik zowel MIG als TIG op de weg halen. Zodra ik mezelf in de metalen fabricage hobby had gedompeld, werd het snel ontwikkeld tot een echte passie en begon mijn creatieve kant te bloeien.

Welke soorten items ontwerp en maak je?

Ik ontwerp en creëer typisch industriële stijl, evenals een paar delicate dingen. Aangepaste tafels zijn mijn favoriete combinatie met mobiele karren en andere zware items. Bijna alles wat ik ontwerpt bevat een mix van zwaar staal en hout. Ik wil vooral slagerblokken of boerenstijlplaten opbouwen en monteren op industriële stalen kaders. Ik speel graag met verschillende houten afwerkingen, zoals epoxyharsen. Ik voel dat hout een warme, diepe schoonheid heeft die aan het licht komt als de juiste afwerkingstechniek wordt gebruikt.

David D'Souza cartDavid D'Souza TafelDavid D'Souza kipvoeten pottenDavid D'Souza boek eindigtDavid D'Souza industrail salontafel

Hoe verkoopt of verkoopt u uw creaties? Bezoekt u shows?

Tot onlangs heb ik niet teveel gefokus op het marketing- of verkoopaspect. Dit is nog steeds voornamelijk een hobby, en ik leer voortdurend en verbeteren. Ik heb onlangs Red Dogs Crafts gestart, en ik heb momenteel alleen een Etsy website als marketing tool. Ik ben van plan om hier in Los Angeles een verkoper op een paar lokale vlooimarkten te worden om te zien of ik een doelgroep kan vinden voor mijn stijl van fabricage. Ik ben van plan een paar shows bij te wonen om wat ideeën te krijgen van wat andere fabrikanten daar doen. Ik hou ervan om nieuwe ideeën en technieken te zien omdat het me motivert om meer te leren.

Hoe leerde u dit te doen?

Ik ben 100-percenten zelfonderwezen in alles wat ik doe. Ik heb nooit lessen genomen, een mentor gehad of in de industrie gewerkt om iemand de touwen te laten zien. Ik geloof dat ik een snelle leerder ben in alles wat ik doe en ik weet ook dat ik het best leer als ik dingen alleen doen door fouten te maken en mijn eigen onderzoek te doen naar verschillende technieken. Tegenwoordig, met internet en YouTube is er niets dat je niet online kan leren. Heck, er zijn zelfs YouTube-video's over hoe je een hartchirurgie moet doen voor die eerste timer die een klepvervanging doet. LOL. Mijn gebruikelijke manier van werken is om het gereedschap eerst te kopen en vervolgens te achterhalen hoe het werkt en daarna te oefenen totdat ik er goed in staat of tenminste de eindresultaat waar ik trots op kan zijn, behalen.

Welke artiesten, ontwerpers of makers bewonder je het meest?

Ik vind het werk van Kevin Caron leuk. Ik denk dat hij met zijn technieken erg praktisch en op aarde is. Hij heeft ook veel kennis en ervaring; dus, ik respecteer zijn capaciteiten en zijn werk omdat hij constant als de rest van ons leert. Hij is ook op het WeldingWeb forum waar ik voor het eerst HGR ontmoette; dus voegt hij toe aan de kennisbasis, evenals veel andere ervaren jongens.

Wat inspireert je?

Ik denk dat ik geïnspireer ben door de uitdaging om iets te creëren dat ik in mijn gedachten visualiseert en fysiek de stappen moet ondernemen om het te realiseren tot zo dichtbij als wat ik in mijn gedachten ziet. Ik voel dat veel mensen van bepaalde dingen houden, maar altijd voelen dat ze onbereikbaar zijn, hetzij omdat het te moeilijk is, het is te veel werk of ze kunnen gewoon niet achterhalen hoe het te doen is. Ik hou ervan om uit te vinden hoe ik nieuwe dingen moet doen. Dat inspireert en motivert mij.

Wat doe je als je niet werkt of kunst maakt?

Wanneer ik vrije tijd heb, spendeer ik mijn tijd om mijn andere hobby's te volgen. Typisch, ik kom uit in de woestijnen van Zuid-Californië, die met mijn vuilfietsen rijden of mijn auto's trekken. Ik vind het gevoel dat ik op twee wielen rijdt door ons prachtige landschap, me de opwinding geven die ik voortdurend achtervolg. Ik geniet ook van de tijd met mijn twee honden en mijn vriendin buiten in het strand. Soms hou ik gewoon van mijn familie tijd thuis met mijn vriendin en de honden gewoon ontspannen.

Welk advies heb je voor makers?

Mijn advies is dat u zo ver in deze hobby / beroep kunt gaan zoals u dat wenst. Het is allemaal afhankelijk van de inspanning die u erin legt. Ik adviseer iedereen die begint in de hobby om eerst les te nemen. Ik denk dat dit u een goede fundamentele basis zou opbouwen die u zou blootleggen aan de verschillende technieken, tools en opties die u daar zouden kunnen maken, waardoor u intelligente keuzes kunt maken die u met de hobby vooruitgang kan maken. Omdat ik zelfonderricht ben, voel ik dat ik een paar keer rond in de cirkels geweest ben en zou minder tijd hebben verspild als ik de ervaring kreeg die een klas biedt. Ook als u in de branche kunt werken, doe dat ook als vrijwilliger. Het is van onschatbare waarde de vaardigheid die u ontwikkelt door uzelf in de industrie te onderdompelen.

Wat is jouw persoonlijke filosofie?

Ik ben nog nooit deze vraag gesteld, dus ik moet nu denken aan iemand. Ik denk aan het leven als een reis die is gebaseerd op keuzes of beslissingen. Elke beslissing die we nemen heeft invloed op de richting die ons leven nodig heeft. Als we vroeg in het leven goede beslissingen nemen, zijn we begonnen op weg naar succes of geluk. Ik realiseerde de gevolgen van mijn beslissingen in mijn late 20s en het was op dat moment dat ik begon in de richting die ik nu heb onder leiding. Mijn filosofie zou waarschijnlijk iets zijn als het leven een constante test is van je karakter. Als u goede keuzes maakt op basis van goed karakter, zul je op weg naar succes en geluk zijn in wat je ook streeft.

Alles wat ik gemist heb? De twee rode honden?

Ah, mijn baby's. "ShyAnne" en haar dochter "Lil Cheese." Dit zijn mijn twee rode honden. Een moeder en dochterpaar dat voor de laatste 15 jaren deel uitmaakte van mijn leven. ShyAnne is door mijn kant door dik en dun, goed en slecht. Het is verbazingwekkend hoe het hebben van een sterke band met je honden je positief kan houden door zoveel moeilijke tijden in het leven. Deze twee zijn een onderdeel van alles wat ik doe. Daarom besloot ik de fabricagewinkel na hen te noemen, omdat ze onderdeel uitmaken van alles wat ik bouwen. Ik ben blij dat ik mijn werkplaats thuis heb, omdat ik me tijd kan doorbrengen met mijn twee honden terwijl ik dingen bouw. Ik doe veel pauzes om met hen bal te spelen en bouw lekkere honden speelgoed om hen te bezetten. In ruil daarvoor vragen ze alleen maar meer aandacht en behandelingen, die ik altijd graag ga geven.

David D'Souza's twee Rode Honden, waarna Red Dog Crafts is genoemd

Euclid burgemeester en school superintendent delen initiatieven met de gemeenschap

Euclid Burgemeester Kirsten Holzheimer Gail bij Euclid Kamer van Koophandel Gemeenschapsleiders Ontbijt 2017Op oktober 17 verzamelde een volledig huis van inwoners van Euclid-gebied en ondernemers in de vergaderzaal van de Euclid Public Library voor de Communautaire Leiders Ontbijt van de Euclid Chamber of Commerce. Eerst zei Kacie Armstrong, directeur bibliotheek, een paar woorden over het doel van de bibliotheek in de gemeenschap. Vervolgens kondigde Sheila Gibbons, uitvoerend directeur van de Euclid Chamber of Commerce, aankomende kamergebeurtenissen aan en introduceerde een vertegenwoordiger van de sponsor van het ontbijt, Allstate Insurance Agent Bill Mason.

De eerste gastspreker was Euclid Mayor Kirsten Holzheimer Gail. Ze richtte zich op drie gebieden van focus voor de stad: economische ontwikkeling, veiligheid en het bouwen van een levendige gemeenschap. Sommige recente en toekomstige projecten in de stad die nieuwe investerings- en belastingtarieven opleveren voor de stad omvatten onder meer 1,000 nieuwe banen die worden gecreëerd met de sloop van Euclid Square Mall en de nieuwe bouw van een Amazon distributiecentrum, de oprichting van een technologiecentrum bij Lincoln Electric en de omliggende stratenkaap bij E. 222nd St. en St. Clair Ave., een uitbreiding van 25,000-vierkante voet bij Keene Building Products, een uitbreiding van 40,000-vierkant op American Punch Co., een uitbreiding van Rick Case Honda, een baanbrekend voor een auto-onderdelen van O'Reilly winkel en geplande uitbreidingen naar Irie Jamaican Kitchen en Mama Catena.

Het tweede initiatief, veiligheid, omvat promoties, nieuwe huren, trainingen en gemeenschapsopleidingsmogelijkheden voor de brandweer en de politieafdelingen. Tenslotte omvat het bouwen van een levendige gemeenschap gemeenschapsreiniging, recycling, verfraaiing en verbeteringskredieten. Op november 2, zal de stad zijn ontwerp van het masterplan aan de Planning & Zoning Department onthullen.

De tweede gemeenschapsleider om te spreken was de superintendent Charlie Smialek van Euclid City Schools. Hij introduceerde een aantal aanwezige schoolmedewerkers en drie Euclid High School Euclid City Schools Superintendent Charlie Smialek bij Euclid Chamber of Commerce Community Leiders Ontbijt 2017studenten. Vervolgens ging hij door een presentatie over de visie van de wijk die een nieuw Fab Lab omvat, dat als onderdeel van het Early Learning Center werd gebouwd om wetenschap, techniek, techniek en wiskunde (STEM) in te voeren in de middelbare school. Het zal één van slechts twee vroeg-leren Fab Labs in het land zijn. Hij besproken ook technologische programmering op de middelbare school en een update op het campus bouwproject dat is gepland voor de geplande afronding in 2020.

Beide sprekers kwamen vragen van het publiek en gaf een plug om de November 2017-obligatie van Cuyahoga Community College, Issue 61, te ondersteunen om verouderende gebouwen bij te werken.

Wat voor soort werkgever HGR? Q & A met Receiving Department HGR's

HGR Industrial Surplus Receiving Department

(Hof van Rick Hawkins, HGR's begeleider)

Wat doet uw afdeling doen?

Het hoofddoel van de Ontvangstafdeling is om onze inkomende goederen voor verkoop veilig en accuraat te ontvangen en voor te bereiden. Ons doel is om het hoofddoel te bereiken en ervoor te zorgen dat wij onze klanten de best mogelijke eerste indruk van onze producten presenteren. Veel processen vinden plaats om ons overschot voor te bereiden: lossen, wegen, sorteren, versnellen, weergeven en inventariseren zijn processen die voorafgaand aan de verkoop zijn afgerond. Wij leveren dagelijks onze showroom en verkoopassociaten met producten die klaar zijn om te verkopen.

Hoeveel mensen werken in uw afdeling, en wat zijn hun rollen?

De ontvangstafdeling werkt op twee verschuivingen om elke dag de grote hoeveelheid leveringen tegemoet te komen. Er zijn vier vorkheftrucks per shift die alles voor het inventarisatieproces loslaten en voorbereiden. Er zijn vier inventarisklerken, twee expediteurs, en de hoofdpricing officer. Ontvangen werkt ook nauw samen met de eBay-afdeling, de recyclingafdeling en de logistieke coördinatoren. Samen werken we naar een gemeenschappelijk doel; elke positie en elke verantwoordelijkheid speelt een cruciale rol in het gewenste eindresultaat: gelukkige klanten, gelukkige verkopers, goede verkoop en voorspoed voor iedereen.

Welke kwalificaties heb je nodig om succesvol te zijn in uw afdeling?

Degenen die zelfmotivering bezitten om doelen te bereiken, degenen die aandacht besteden aan detail, en degenen die hoog georganiseerd zijn, zullen slagen in de ontvangstafdeling.

Wat vind je het meest over uw afdeling willen?

Het feit dat elk item in onze bijna 600,000-vierkante voet showroom is verwerkt via de Ontvangstafdeling is een mooie verbazingwekkende prestatie om te overwegen. Elk beschikbaar item en elke verkooptransactie is afhankelijk van de inspanningen van degenen in onze afdeling. Het kennen van de bijdrage die onze afdeling aan het hele bedrijf maakt, is verheugend.

Welke uitdagingen heeft uw afdeling geconfronteerd, en hoe heb je ze te overwinnen?

Ik ben sinds het vroeger met het bedrijf geweest. Ik heb gezien en deel geweest van de evolutie en kan getuigen van de grote prestaties die we in de loop der tijd hebben behaald. Ieder welvarend bedrijf moet bereid zijn om processen aan te passen en te verbeteren om de groei in te spelen. We streven voortdurend naar verbetering in efficiëntie en productiviteit. Er was een tijd dat een 10-vrachtwagenlading bezorgingsschema bijna onmogelijk was. Nu wordt een 10-truckload schema beschouwd als een lichte dag. Veel dingen zijn door de jaren heen veranderd. Verbeterde organisatie, verfijnde processen, betere werknemersopleiding, grotere afdelingsgrootte, extra dokken en effectief gebruik van de beschikbare ruimte hebben de mogelijkheden van onze afdeling en onze activiteiten in het algemeen sterk vergroot.

Welke veranderingen in de manier waarop je afdeling zaken doet zich hebben voorgedaan in de afgelopen jaren?

Zoals geïmpliceerd door een van onze vijf bedrijfskernwaarden (persoonlijke inzet voor continue verbetering in het creëren van werknemers- en bedrijfsucces), ontwikkelen we voortdurend, aanpassen en verbeteren. In de afgelopen jaren zijn er veel veranderingen ondernomen: het bevorderen van bedrijfscultuur, grote renovatie van bouwwerken, het behandelen van het is jouw initiatief, diverse werknemersherkenningsprogramma's en de implementatie van veiligheidsvoorschriften. Al deze bedrijfswijzigingen en verbeteringen hebben een betere werkklimaat gecreëerd, evenals toegevoegd aan de basis van onze activiteiten voor toekomstige groei. De grootste recente verandering in de ontvangstafdeling was de toevoeging van ontvangstactiviteiten met tweede shift. Dit gebeurde ongeveer vier jaar geleden en was een poging om de congestie van werknemers te verlichten, de ontvangsturen te verlengen en de productie te verbeteren. Het resultaat is de productie verhoogd, minder vorkheftruckverkeer met een veiliger werkomgeving en meer ontvangsturen.

Wat continue verbeteringsprocessen hoop je te implementeren in de toekomst?

Ik ben geïnteresseerd in het stroomlijnen van een aantal van onze oudere processen en gebruik maken van beschikbare technologie om de efficiëntie beter te verbeteren. We zijn een lange weg gekomen, maar er staat altijd ruimte voor verbetering.

Wat is HGR's algemene omgeving?

HGR verkoopt niet alleen machines, we zijn een machine, en een juggernaut van een machine! Iedereen die hierbij betrokken is, weet dat het veel moeite en zorg doet om deze machine nauwkeurig te bedienen. In de industriële surplus wereld zijn we een enorme entiteit. Dit is een snelle omgeving waarbij dingen regelmatig veranderen op een moment van kennisgeving. Onze showroom is een steeds veranderende waaier van nieuwkomers en oudere apparatuur die verder in prijs is verlaagd. HGR is een plek waar klanten klanten enthousiast kunnen combineren om onze eilanden te combineren om te profiteren van onze ongelooflijke deals en een plek waar het personeel goed vertrouwd is in het bereiken van doelen en in uitstekende klantenservice.

Wat is uw visie op de productie, overschot, investeringen herstel / product life cycle / apparatuur recycling?

Zolang er consumenten eisen hebben aan producten, zullen er machines, fabrikanten en concurrentie zijn om die eisen te leveren. Zolang er concurrentie bestaat tussen fabrikanten, worden er meer geavanceerde, nauwkeuriger en snellere machines ontwikkeld. De fabrikanten worden consumenten op een concurrerende markt. De behoefte aan evolutie in de fabricage- en machinesbouw zal de behoefte aan nieuwe en gebruikte apparatuur draaien. Er zal altijd een markt zijn voor gebruikte apparatuur als nieuw, en uitbreidende bedrijven streven ernaar om te concurreren, te verbeteren en te evolueren binnen hun middelen.

HGR ondersteunt de Maand van de Voorlichting van de Borstkanker

denk het roze lint van de borstkanker

Hier bij HGR Industrial Surplus denken we roze, ook als we heftrucks rijden! Om het bewustzijn van borstkanker te vergroten en degenen die borstkanker hebben gehad of momenteel vechten, eren. In oktober hebben onze medewerkers roze armbanden gekregen, en onze vorkheftrucks leggen roze bogen op hun vorkheftrucks. We gaan ook aan het einde van de maand "roze" en dragen onze roze aan, en wijzen onze familie en vrienden eraan om hun mammogram afspraken te maken.

roze bogen op HGR vorkheftrucks voor de Maand van de Voorlichting van BorstkankerHGR Industrial Surplus administratief personeel ondersteunt de Maand van de Voorlichting van de Borstkanker

Grammatica tips: Wie tegen wie

HGR Industrial Surplus Grammatica Tips: Wie vs wie

Nee. Wie en wie zijn, zijn niet echt woorden, maar ze zijn een goede manier om een ​​chuckle te krijgen. Vaak denken mensen dat 'wie' een snooty, pretentieus woord is dat een of andere academische vorm van 'wie' is. Wel, het is niet; Het is eigenlijk een noodzakelijk woord en wordt anders gebruikt dan "wie."

U kunt uw collega's indrukken wanneer u ze correct gebruikt! Hier is hoe:

 • Gebruik 'wie' om te verwijzen naar het onderwerp van de zin.
 • Gebruik 'wie' om te verwijzen naar het object van een werkwoord of voorzetsel.

Zie, daar gaan we weer, we moeten onze woordsoorten weten en hoe ze in de zin functioneren om het juiste woord te selecteren. Als je oud genoeg bent, kun je je herinneren wanneer ze grammatica in het tweede leerjaar hebben geleerd en we moesten diagramzinnen (shudder) hebben.

zin diagram

En hier is een beetje cheat sheet! Als u het woord vervangt, gebruik dan 'wie'. Als u hem / haar voor het woord kunt vervangen, gebruik dan 'wie'.

Voorbeeld 1

 • Wie of wie heeft de roman geschreven?
 • Hij / zij schreef de roman, niet hij / zij schreef de roman.
 • Correct antwoord: Wie schreef de roman?

Voorbeeld 2

 • Met wie / wie moet ik gaan?
 • Moet ik met hem mee gaan, zou ik niet met hem moeten gaan?
 • Correct antwoord: met wie zou ik moeten gaan?

Voorbeeld 3

 • We vroegen zich af wie / wie ze was aan het praten.
 • Ze was aan het praten over hem, niet over hem.
 • Correct antwoord: Met wie was ze het?

Voer HGR's oktober 2017 in "denk wat het is" Facebook wedstrijd

Oktober HGR raad eens wat het is Facebook wedstrijd

Ga naar onze Facebook-pagina om te raadplegen welk stuk materiaal of machines is afgebeeld. Om deel te nemen moet u voldoen aan de volgende drie criteria: zoals onze Facebook-pagina, deel de post en voeg uw gok toe in het commentaar gedeelte. Degenen die correct aan het raden voldoen en aan deze criteria voldoen, worden willekeurig getekend om een ​​gratis HGR T-shirt of andere leuke items te ontvangen.

Klikkenhier om uw gok op onze Facebook-pagina in te vullen op 11: 59 pm op vrijdag, oktober 20, 2017. Een winnaar wordt getekend en de volgende week aangekondigd.

HGR's laatste cookout van 2017

cookout hot dogs en hamburgers op de grill

Elke woensdag biedt HGR zijn klanten gratis lunch van 11 tot 1 pm In de zomer is het een cookout. Dit jaar hebben we het anders gedaan. In plaats van hotdogs en hamburgers, hadden we gegrilde Italiaanse worst met gegrilde uien en paprika's en hamburgers met sla, tomaat, ui, kaas en chips. We hebben zelfs smakelijk, mosterd, ketchup en mayo. Als u van de cookout houdt, krijg het terwijl het heet is. Als u het nooit heeft geprobeerd, is deze week, oktober 11, uw laatste kans tot volgend jaar als het weer breekt. Op oktober 18, overstappen we naar pizza tijdens de koudere maanden.

mensen die pizza uit een doos nemen

Welke trends kunnen Noordoost-Ohio-fabrikanten in het komende jaar verwachten?

MAGNET Staat van productie 2017 gehouden bij HGR Industrial Surplus

(Courtesy of Guest Blogger Liz Fox, senior marketing medewerker, MAGNET: Manufacturing Advocacy & Growth Network)

Zal de fabrieksindustrie in een gezond tempo groeien in 2018? Hoe zullen de overheidsbepalingen en nieuwe wetgeving de industrie beïnvloeden? Hoe zullen Noord-Ohio fabrikanten gebruik maken van kansen en gezicht uitdagingen in het nieuwe jaar? 

Ontdek op MAGNET's 2017 State of Manufacturing event op Nov. 10!

Gehouden bij HGR Industrial Surplus in Euclid, zal dit evenement de succesvolle lokale productie markeren en de sector fiscale en technologische toekomst adresseren. Na een netwerk ontbijt zal de ochtend vol met inzichten zijn in waardevolle fabricage onderwerpen, waaronder OSHA regelgeving, Industry 5.0, kapitaalapparatuur en meer.

Na het evenement zullen HGR-vertegenwoordigers rondleidingen aanbieden van hun 500,000-vierkante voet showroom en nieuw gerenoveerde kantoren gevuld met meubels van hun klanten, enkele van de belangrijkste meubelontwerpers in de regio.

Blijf voor de competitie door deel te nemen aan het derde jaarlijkse productieproces en ontdek economische trends die uw bedrijf in 2018 zullen beïnvloeden.

Details en registratie hier: http://bit.ly/stateofmfg2018

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Barita van MAGNET bij 216.391.7766 of schiet ons een email. Als alternatief, blijf bij het laatste MAGNET nieuws door Volg ons op Twitter.

 

Auto en audio show dit weekend op HGR Industrial Surplus

Wat kan er één van zijn

Subwoofer Resilient Sounds

DOEN IN EEN VAN DEZE?

blauwe mustang voor HGR auto en audioshow

Stop bij HGR's parkeerplaats op zondag, oktober 8 van 12-5 pm om erachter te komen. Er zullen ongeveer 100 classic, spier- en sportwagens op het terrein zijn voor de Resilient Sound's community auto en audio show. Deze show is voor iedereen die geïnteresseerd is in auto-audio. U kunt uw voertuig meenemen en uw geluidssysteem opstellen en vrij spelen. Er komen prijzen voor de beste van de show en het geluid. Er zijn voedselwagens beschikbaar.

Voor meer informatie, contact Robbie bij Resilient Sounds: 440-725-2458 of info@resilientsounds.com.

Euclid Chamber of Commerce's Coffee Connections gehouden bij HGR Industrial Surplus

Euclid Kamer van Koophandel Koffieverbindingen HGR Industriële Surplus

Euclid Kamer van Koophandel Koffie Verbinding HGR Industriële Surplus Koffie en GebakIn oktober 3 hebben ongeveer 25 leden van de Euclid Chamber of Commerce en het bedrijfsleven HGR Industrial Surplus bezocht voor een uur om te mengen, netwerken, een rondleiding te maken van de faciliteit en meer te weten te komen over HGR, terwijl koffie en gebak geserveerd worden door Manhattan Deli . Deelnemers waren de politiehoofd van de stad Euclid, de burgemeester van de stad Euclid Kirsten Holzheimer-Gail, radio beroemdheid Mark "Munch" bisschop, de directeur van het Shore Cultural Center en vele anderen.

Op hun tour leerden ze van HGR's veiling van een-of-a-kind handgemaakte meubels door 44 Steel en Rust, Dust & Other 4 Letter Words om orkaanverlichting te profiteren.

 

oranje reliëfveilingsmeubilair HGR Industriële Surplus 44 Stalen Roest, Stof & Andere 4 Letterwoorden

Welk type werkgever is HGR? Koper Spotlight met Doug Francis

HGR Koper Doug Francis

Wanneer ben je begonnen met HGR en waarom?

Feb. 28, 2011. Op dat moment klonk het als een uitdagende positie waar ik mijn opleiding en verkoopervaring kon gebruiken om met grote fabrikanten te ontmoeten om hun overtollige apparatuur te kopen. Zes jaar later is het nog steeds uitdagend, en ik geniet van de mensen waar ik met enorm mee werk. Ik ben van plan om voor de duur bij HGR te zijn.

Wat is uw grondgebied, en wat doe je op een dagelijkse basis?

Ik bedek de meeste van Wisconsin en Cook, Boon, McHenry en Lake Counties in Illinois. Ik contacteer klanten om tijden te regelen om te kijken naar hun overmaat apparatuur, opvolg op aanbiedingen en koop deals!

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het beste deel van deze job is dat het elke dag anders is. Het proces van het opzetten van vergaderingen, het uitzetten van aanbiedingen en het kopen van deals is consistent, maar er is nog nooit dezelfde deal tweemaal. Houd me scherp.

Wat is je grootste uitdaging?

Mijn grootste uitdaging is de voortdurende en altijd veranderende behoeften van onze klanten.

Wat is je meest interessante moment HGR?

De meeste kopersvergaderingen hebben interessante momenten. Te veel interessante momenten om de meest interessante uit te kiezen. Het is een goede deal om samen met collega's / vrienden samen te komen en om de andere kopers te zijn die dezelfde zelfde dagelijkse activiteiten ondervinden.

Wat doe je graag doet als je niet werkt?

Ik geniet ervan om buiten en de meeste wateractiviteiten met vrienden en familie te zijn. Wisconsin heeft elk seizoen buitenactiviteiten; dus ik ben dankbaar voor waar ik woon.

Wie is jouw held of grootste invloed / inspiratie, en waarom?

Ik ben geen helden aanbidder. Ik ben elke dag beïnvloed door succesvolle mensen en proberen dingen te volgen die hen succesvol maken. Mijn inspiratie is zelfverbetering; er is altijd ruimte om beter te worden met alles.

Alles wat je wilt toevoegen?

Ik ben blij dat ik met zo'n goede groep jongens in de koopafdeling werk. Elke keer dat we elkaar in Cleveland ontmoeten, ben ik eraan herinnerd wat een geweldig team van mensen voor HGR werkt met dezelfde doelen als mijn eigen.

Hurricane-victim relief veiling gaat LIVE

44 Stalen bureau
Bureau van Jason Radcliffe van 44 Steel
Roest Stof & Andere 4 Letter Words lamptafel
Lamptafel door Larry Fielder van Rust, Stof & Andere 4 Letterwoorden
3 schuurdeuren tafel voor HGR Industrial Surplus orkaan-reliëf veiling
Tafel door Aaron Cunningham van 3 Schuurdeuren

 

U kunt een uniek handgemaakt meubilair van een van Cleveland's voornaamste eigentijdse meubelontwerpers bezitten en tegelijkertijd slachtoffers van de orkaan helpen.

U kunt de veiling bereiken via een knop op onze homepage op hgrinc.com of ga direct naar de bestemmingspagina hier om te lezen over de kunstorganisatie die van de veilingen zal profiteren. Om meer over het bureau van 44 Steel te leren, klikt u op hier. Voor informatie over de lamptafel Rust, Dust & Other 4 Letter Words, klikt u op hier. Voor informatie over 3 Schuurdeuren klikt u op hier.

Help orkanen slachtoffers herstellen, en ontvang een gesprek stuk voor uw huis of kantoor.

HGR sponsor NKPHTS 2017 Convention lunch

HGR-sponsoring van de luncheon van de Nickel Plate Road HIstorical Society bij de Engelse Oak Room Tower City

Vanaf september 28-30 hield de Nickel Plate Road Historical & Technical Society zijn jaarlijkse conventie, waaronder presentaties en tours, in Cleveland, Ohio, voor het eerst sinds 1996 op Holiday Inn Cleveland - South Independence.

lobby van de Engelse Oak Room Tower CityOp Sept. 29 hield het zijn lunch, gesponsord door HGR Industrial Surplus, op de luxueuze Engelse Eikenkamer, gelegen in de vroegere Cleveland Union Terminal, nu bekend als Tower City Center. De kamer is zo genoemd omdat de ontwikkelaars van de snelle transitlijn en het openbare plein, de Van Sweringen Brothers, eikenpanelen uit de bomen in het Engelse Sherwood Forest hebben geïmporteerd. Forest City, de huidige eigenaar van de Toren, bewaarde de kamer door de bovenliggende wegen te repareren die leidden naar de Cleveland Union Terminal.

Chuck Klein Nikkelplaat Road HIstorical Society Engels Eiken Kamer Toren StadChuck Klein, voorzitter van de Nationale Conventie van 2017 NKPHTS, gaf een interessante presentatie, 'Chicago World Fair to Cleveland Public Square', over de geschiedenis van het centrum van Cleveland, gezien door de lens van de spoorwegen. Hij vertoonde foto's van het stadscentrum voor, tijdens en na de ontwikkeling, aangezien de bouw van 1927-1930 plaatsvond. Een geweldige statistiek is dat 2.4 miljoen kubieke meter materiaal voor de uitgraving werd verwijderd.

HGR Industrial Surplus is een lid van NKPHTS en ondersteunt de organisatie door zijn faciliteit in Euclid, Ohio, op de voormalige Nickel Plate Road en gehuisvest in 'Nickel Plate Station'.

Nikkelplatenweg Historische Maatschappij Lunch op Engelse Eiken Kamer Toren Stad

Een-of-a-kind meubels van lokale ontwerpers die worden geveild voor orkaan reliëf

Deze industriële / hedendaagse meubelontwerpers van Cleveland-gebied (Jason Radcliffe, 44 Steel, Larry Fielder, Rust, Stof & Andere 4 Letter Words en Aaron Cunningham van 3 Barn Doors) bezochten HGR Industrial Surplus om inspiratie te vinden voor een een-of-een -kind meubel dat live wordt gebouwd tijdens Ingenuity Fest, Sept. 22-24, 2017.

De stukken zijn te zien op HGR Industrial Surplus, 20001 Euclid Ave., en worden geveild door HGR, met alle opbrengsten die een artsorganisatie in het Houston-gebied helpen bij het herbouwen en bieden van programmering in de nasleep van de orkaan Harvey.

Een foto vertelt 1,000 woorden. Hier zijn de voor- en na-foto's die de geselecteerde producten uit HGR's inventaris tonen en aan de ontwerpers schenken. De 'na' foto's tonen de afgewerkte stukken op het scherm van HGR en hoe deze ontwerpers industrieel overschot namen en het in een functioneel object voor thuis- of kantoorgebruik terugzetten.

VOOR:

44 Staal esdoorn werkbank
44 Steel: Maple-top werkbank
44 Steel positioner
44 Steel: Twee positioners
Rust Dust & Other 4-Letter Words magazine dispenser
Roest, Stof & Andere 4 Letterwoorden: Magazine dispenser
Roest Stof & Andere 4-Letter Words mixer
Roest, Stof & Andere 4 Letterwoorden: Mixer
Roest Stof & Andere 4-Letter Woorden
Roest, Stof & Andere 4 Letterwoorden: moersleutel
Foot Shear gekocht door Three Barn Doors voor gebruik in HGR Industrial Surplus orkaan reliëf veiling
Drie schuurdeuren: Foot shear

NA:

44 Stalen bureau
Bureau van Jason Radcliffe van 44 Steel

 

Roest Stof & Andere 4 Letter Words lamptafel
Lamptafel door Larry Fielder van Rust, Stof & Andere 4 Letterwoorden
3 schuurdeuren tafel voor HGR Industrial Surplus orkaan-reliëf veiling
Tafel door Aaron Cunningham van 3 Schuurdeuren

MEET DE ONTWERPERS:

Jason Radcliffe van 44 Steel
Jason Radcliffe van 44 Steel
Larry Fielder van Rus, Stof & Andere 4 Letter Words
Larry Fielder van Rus, Stof & Andere 4 Letter Words
Aaron Cunningham van 3 Schuurdeuren
Aaron Cunningham van 3 Schuurdeuren

Als u geïnteresseerd bent in het bieden van een van deze stukken, vanaf oktober 4-13, 2017, kunt u op een knop van onze Startpagina Om meer informatie over elk item en ontwerper te zien, plaats dan uw bod. Winnende bieders zullen het item van HGR moeten afhalen of de werkelijke verzendkosten betalen.

 

HGR ondersteunt IngenuityFest 2017 en orkaan-reliëf inspanningen

Live vlinders in Butterfly Dome bij IngenuityFest 2017

(Courtesy of Guest Blogger Dale Kiefer, freelance journalist)

HGR was een Showcase Sponsor voor de 13thJaarlijkse IngenuityFest gehouden tijdens het weekend van september 22-24. Het evenement vond plaats in de Hamilton Collaborative voor het tweede jaar. Deze site, vroeger bekend als het Osborn Industrial Complex, ligt in de St. Clair-Superior wijk van Cleveland. IngenuityFest is een weekendlange viering die erop gericht is een forum voor artiesten en ondernemers te bieden om hun creaties en hun innovaties te delen met leden van het publiek, terwijl ze allemaal een sterk gevoel van gemeenschap bevorderen.

Reuze vlinders op IngenuityFest 2017Het thema van dit jaar's IngenuityFest was 'Metamorfose'. Er waren zichtbare voorstellingen van deze in de vorm van reuze vlinders, gebouwd door kunstenaars uit verschillende media, evenals daadwerkelijke vlinders die voor het genot van de aanwezigen werden gebracht door een organisatie genaamd de Vlinderkoepel Ervaring. Maar het idee van metamorfose ging verder dan de biologische betekenis van het woord. De locatie zelf was een symbool van deze transformatie.

Het industriële complex Osborn was ooit een van de grootste fabrikanten van industriële borstels ter wereld, maar de faciliteit werd in 2004 gesloten nadat de Osborn Manufacturing Co. werd uitverkocht. Nieuwe bedrijven zoals Soulcraft Woodshop, Inc., Skidmark Garage en 3 Barn Doors hebben onlangs verhuisd en omgezet in een samenwerkingsruimte waar de nieuwe huurders middelen en ideeën kunnen delen.

Gezien dit, is het passend voor HGR om IngenuityFest te ondersteunen. Het gebouw dat HGR herbergt was ooit een productiecentrum, eerst voor vliegtuigonderdelen tijdens de Tweede Wereldoorlog en later voor de productie van auto-lichamen voor General Motors. In dit geval heeft HGR, een chauffeur van metamorfose, bijgedragen aan het inluiden van een andere.

HGR's inzet voor revitalisering en gemeenschap strekt zich nog verder uit. Eerder deze maand heeft HGR de F * SHO gehost, een jaarlijks evenement dat lokale ontwerpers en meubelmakers een kans biedt om hun creaties aan het publiek te presenteren. Tijdens de show nodigde HGR de organisator van het evenement, Jason Radcliffe van 44 Steel, evenals medewerkershuis 3 Schuurdeuren en Rust, Dust & Other 4 Letter Words uit om elk item uit HGR inventaris van industriële overschot te kiezen. HGR schonk dan deze items aan de bouwers, zodat ze elk een uniek meubelstuk kon maken, dat ze wel leefden, op een van de displays die openstaan ​​voor de IngenuityFest-deelnemers. Deze creaties worden getoond in het verkoopkantoor van HGR en worden opgeveild tussen oktober 4 en 13, waarbij de opbrengsten een kunstfundament in Houston zullen profiteren die degenen die door orkaan Harvey worden getroffen zullen helpen.De Firebirds bij IngenuityFest 2017

Onder de andere attracties van IngenuityFest waren vijf fasen, elk met verschillende performers - van rock bands tot bellyancers. Een deel van het buitenkant van de show vertoonde de Firebirds, metallic beasts waarvan de binnenblazers blazen als ze naar de kijkers staarden, terwijl jongleren brandende voorwerpen onder elkaar werpen (op een veilige afstand van het publiek natuurlijk). Er waren talrijke verkopers die hun handgemaakte sieraden verkopen, en andere artiesten tonen werken in verschillende media, van tekeningen tot metalen beeldhouwwerken.

Een van de meest unieke displays op IngenuityFest was het 1000 Faces Project gemaakt door kunstenaar Nelson Morris. Dit werk, dat twee jaar was aan het maken, vertoonde 1,000-gezichten die in beton werden gegoten, die allemaal gemodelleerd werden op het beeld van een werkelijk lid van de Noordoost-Ohio gemeenschap. Mensen van verschillende leeftijden en achtergronden werden vertegenwoordigd om zowel de waarde en diepte van diversiteit in onze regio te tonen.

1000 Gezichten op IngenuityFest 2017

Kijk alsjeblieft voor een handtekening op het handgemaakte meubilair via een link hier op hgrinc.com.

Syndicated Cartoonist Tony Cochran, createur van Agnes, maakt aangepaste elektrische gitaren uit gerecycleerde materialen

Tony Cochran Gitaren gitaar vignet

Wanneer begon je interesse voor kunst?

Mijn interesse voor kunst begon op de dag dat ik erachter kwam dat tekening leuker was dan wiskunde. Het was waarschijnlijk weer in de middelbare school. Ik was er goed in, dus volg je de lof.

Waar heb je gewerkt, en wat heb je gedaan in eerdere carrière rollen?

In de middelbare school en in de universiteit werkte ik in winkelcentra, laadhavens. Na Columbus College of Art & Design kreeg ik een baan bij een dealer in een auto body shop. Dat is waar ik bleef 15 jaren sluipen om kunstwerken te maken onder de kwartpanelen van auto's die ik herstelde. Ik maakte 's avonds schilderijen in de kelder naast de was, toen ik thuis kwam van het werk. Vickie, mijn vrouw, heeft samen met galerijen en kunstverzamelaars na haar dagbaan als ergotherapeut een netwerk gemaakt. Ze heeft me aangemoedigd om mijn kunstcarriere full time te volgen. De plotselinge dood van een vriend van mij maakte me bewust dat het leven kort is en ik stopte met de auto body shop om mijn muse voort te zetten. We huurden een studio in een oude kistgebouw, en ik schilderde me weg.

 Vertel ons over de stripverhaal die u doet en hoe het is gekomen.

Mijn stripverhaal gaat over een langvoetige meisjesnaam Agnes. Ze begon te zien in de randen van mijn schetsboeken, toen ik mijn schilderij nagestreefd had. Ik heb nooit gepland om te leven als een gesyndiceerde cartoonist. Het vond me. Agnes wordt opgewekt in een kleine huisvrachtwagen door haar oma. Haar beste vriend is Forel. Ze wordt gepubliceerd in kranten in de VS, wereldwijd en over het hele internet. Zoek "Agnes stripverhaal." U zult niet teleurgesteld zijn!

 Vertel ons over de gitaren die u maakt en waarom u geïnteresseerd bent in het maken van gitaren.

Tony Cochran HarleycasterDe gitaren kwamen uit een stijl die ik op een motorfiets probeerde, maar ik wilde het verder verkennen en motorfietsen nemen te veel ruimte op. Mijn broer bracht me een extra elektrische gitaar die hij in Buffalo had opgepakt, en ik rende er mee. Elektrische gitaar stijlen hebben een zware hot rod-ethiek voor hen.

Mijn gitaren zijn Steampunk genoemd, maar dat klopt niet helemaal. Ik vind ze leuk om er oud uit te zien. Ik vind ze leuk om te confronteren. Ik wil graag verhalen over hen toevoegen en hen helpen in hun historische reis. Ze hebben ongewone afwerkingen - vreemde gizmos - en zijn volledig functionele gitaren, zoals ze zouden moeten zijn! Functionele kunst. Ik zal geen klassieke gitaar wijzigen. Er zijn te weinig van hen, en ze moeten behouden worden voor toekomstige generaties om in een ongerepte staat te genieten.

Wanneer en waarom ben je begonnen met het gitaarbedrijf?

We zijn begonnen met het gitaarbedrijf om mijn lieve vrouw Vickie's inkomstenverlies te compenseren door een onvoorziene strijd met borstkanker. Het verkopen van gitaren, het creëren en runnen van de website, het werken van sociale media en het doen van alle prachtige fotografie hiervan is iets wat ze mooi gedaan heeft, en met genade en enorm succes, herstellen ze haar gezondheid met mastectomies en chemo. Ik maak en bouw gewoon de dingen.

Waar krijg je je gerecycleerde materialen en hout voor je gitaren?

Ik vind mijn mechanische palet overal. Garage verkoop, rummage verkoop, zolders, kelders. Ik ben bekend om Vickie uit de auto te sturen bij stoplichten om vreemde metaalstukken uit de goot te halen. Ik snijd de spullen omhoog, herrangschik het, sla het met hamers, las het, smelt het, roest het met zuur. Materialen moeten worden geschaald om de gitaren te passen. Mensen vinden mij dingen, stuur me items. Ik ben een houder voor het raar. Voel je vrij om iets in te gooien!

Wie koopt je gitaren?

Ik ben bevoorrecht om fans en kopers van verschillende talenten en visuele verlangens te hebben. Ze houden van gitaren, ze houden van kunst, en willen iets iets buiten de doos bezitten. Ik heb een internationale markt van kunstverzamelaars, muzikanten, muziekproducenten, popsterren, je noemt ze. Welk plezier! Onze klanten hebben een brede doorsnede van gitaar- en kunstverzamelaars. Gitaarmensen verleiden door de verleidelijke beelden, liefhebbers van de eigenaardige, waarderen van de kunsten. Ik herinner me dat ik bij mijn broer bracht toen Rick Springfield drie kocht en ze op tour op vier van zijn cd-covers gebruikt. Mijn broer zei: 'Nou, hij is niet echt een gitaarspeler.' Broers! Sheesh.

 Wat heb je nog meer gemaakt?

Ik werk nu aan een andere Harley. Ik heb het omgezet in een trike en het lijkt erop dat ik het in de woestijn laat verlaten, een 60s aangepaste vibe die op tijd en de elementen wordt verlaten.

 Wat doe je als je de strip niet trekt of gitaar maakt?

Anders dan alle dagelijkse activiteiten zoals huisonderhoud, wasserij, grasmaaien, olieveranderingen, koken, mensen bezoeken, lezen en repareren van alles hier die breekt? Niet veel. Vickie en ik zijn samen geweest sinds we 16 jaren oud waren en high school liefjes, en we blijven de hele tijd doorbrengen, samen met ons.

 Wat is jouw persoonlijke filosofie?

Mijn persoonlijke filosofie is om alles klaar te maken. Als je dood gaat, ben je klaar.

 Welk advies heb je voor andere artiesten / makers?

Veel plezier, maar je kan beter doen dan de laatste dingen die je deed.

 Alles wat ik gemist heb dat je wilde vermelden?

Ik ben begonnen met het complimenteren van alle nieuwe bouwen met een kunstschermmontage waar de gitaar op staat. Er zijn drie kunstelementen: de kunstscherm assemblage die alleen als kunst aan de muur staat en de gitaarmontage daarin bevat, de gitaar zelf en de combinatie van de twee. Ik red ze voor een enkele show en laat alleen mensen zien 'The Baby Head' waarvan de foto hieronder is. Het werd direct verkocht aan een grote gitaar en kunstcollector die de preview zag. Ze zullen je oogbollen duidelijk uitschakelen! Ik zou het graag willen laten zien in Cleveland. Upscale galerij? Koele Taverne? Rock Hall? Kijk eens naar mijn werk op www.TonyCochranGuitars.com en neem contact met mij op tony@TonyCochranGuitars.com. Klaar voor een show?

Tony Cochran Babyhoofgitaar

Contact (naam van Sales Rep)Uw naam*
Jouw e-mailadres*
bevestig je e-mail adres*
Je telefoonnummer
Bedrijfsnaam
Item nummer
Jouw bericht*

Contact (naam van Sales Rep)Uw naam*
Jouw e-mailadres*
bevestig je e-mail adres*
Je telefoonnummer
Bedrijfsnaam
Item nummer
Jouw bericht*